Whipped Shea Butter Orange 200 ml Cosmopharma (ord pris 249:-)

129 kr

Produkten är tyvärr slut i lager på ingående.

Whipped Shea Butter

Cosmopharmas  ekologiska, naturliga, organiska och veganska, svensktillverkade och  handgjorda vispade Sheasmör passar alla hudtyper men extra bra till de  allra torraste och känsligaste samt även i ett torrt och trasigt hår.

Cosmopharmas Whipped Shea Butter är en 100% naturlig, veganskt och  ekologisk produkt och är en av våra bästa mjukgörare, den blir som en  olja när den kommer i kontakt med kroppsvärmen och blir därmed lätt att  applicera.
Den innehåller vispad ekologisk Shea Butter och har en ljuvlig doft  av tillsatt ekologisk apelsinskalolja. Naturligt E-Vitamin som  konserveringsmedel och som är rik på antioxidanter.
Sheasmör är ett fylligt vegetabliskt fett som pressas ur sheanötter,  det vill säga smörträdets frön som är full av vitaminer som A, E och F.  Det tillför huden mycket fukt och passar alla hudtyper, och extra bra  för mycket torra. Idealiskt för svedd, röd hud, hård och torr hud,  lindrigare solbränna, tillfälligt kliande hud insektsbett och passar  utmärkt till bebisars fina känsliga hud.
Sheasmör är ett fast smör som blir hårdare under vintermånaderna och  därför förvaras produkten bäst i rumstemperatur. Om det är hårt, mjuka  upp det mellan händerna innan det smörjes på kroppen. Om det är väldigt  varmt på sommaren så ställ din burk lite svalt så den inte blir i  flytande form.

Produktens fördelar:
-Vegansk
-Ekologisk
-Organisk
-Naturlig
-För håret, kroppen, hårbotten och ansiktet!
-Passar hela familjen, även barn och bebisar
-Handgjord
-Vispat sheasmör
-Svensktillverkad
-Endast 4 ingredienser
-Extremt mjukgörande
-Krämen smälter till olja när den kommer i kontakt med huden
-Utmärkt som hårkur för torrt skadat hår
-Utmärkt för torr och irriterad hårbotten
-Fantastisk för torr och irriterad hud

Aktiva ingredienser - Innehåller endast 4 olika ingredienser totalt!
-Ekologiskt Shea Butter
-Ekologisk eterisk apelsinolja
-Naturligt färgämne
-Naturligt E-vitamin 200 ml.