Royal facial oil GLA 30 ml Maria Åkerberg

229 kr

Produkten är tyvärr slut i lager på ingående.

Royal Facial Oil GLA är en utslätande  och fuktgivande ansiktsolja med Gurkörtsolja, Jojobaolja och  Nyponfröolja, lämplig för alla hudtyper. Produkten är fri från eteriska  oljor.
Royal Facial Oil GLA stärker kollagenet, motverkar  UV-skador och hjälper huden hantera årstidsväxlingar och anpassa sig  till skiftningar i luftfuktighet.
Gurkörtsolja, Jojobaolja och  Nyponfröolja ökar elasticiteten och fukthalten i huden. Detta ger en  utslätande effekt som är mest märkbar på äldre eller torr hud.
Gurkörtsolja  tillför huden viktiga byggstenar såsom de essentiella fettsyrorna GLA  (Gammalinolensyra) och linolsyra, vilka behövs för att stärka  skyddsbarriären hos den som lider av eksem. Oljan innehåller 20% GLA;  denna kan kroppen omvandla till prostaglandiner, vilka hjälper till att  bevara huden.
Nyponfröolja innehåller A-vitamin, som hjälper  huden att nyskapas, vilket medför att mörka fläckar, rynkor och ärr blir  mindre markerade. Nyponfröolja verkar även uppstramande på huden.

Olja från Kaktusfikon tillför huden E-vitamin och essentiella fettsyror.

Extrakt från Havrekärna förbättrar hudbarriären genom att tillföra steroler, ceramider och fria fettsyror.

Flaskan är försedd med en hygienisk droppinsats.

Produkten är naturligt självkonserverande.

AnvändninApplicera Royal Facial Oil  GLA på ansikte och hals, för sig eller under någon av cremerna i vårt  sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan  att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare).  Om huden är torr kan du uppleva att huden dricker vad den behöver av  oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Huden får  nu möjlighet att återuppbyggas och kan lättare binda fukt.

Enstaka  personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att  blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska  oljor bidrar till att stimulera blodcirkulationen i huden, vilket kan  uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden. Om du inte tål  produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta då bort oljan med svalt  vatten och använd Cold Pressed Jojoba Oil istället.