Läppbalsam Lip care Vanilla Maria Åkerberg 7 ml

99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager på ingående.

Lip Care Vanilla är ett cerat med äkta Vaniljextrakt från Madagaskar, som skyddar dina läppar och gör dem mjuka och smidiga.

Lip  Care gör att läpparna behåller fukthalten, vilket bidrar till att  minska fina linjer runt munnen. Det är mycket vårdande och drygt, och  sitter kvar länge på läpparna, vilket gör det effektivt på torra och  spruckna läppar.

Läpparna är extra utsatta för kyla och vind, och har mycket tunn hud, med endast 3–5 lager hudceller, jämfört med de 15 lager som finns på övriga kroppen. De kan dessutom ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett, särskilt om man tidigare har använt mineralolja på läpparna.

Vi använder vegetabiliska oljor istället för mineraloljor, såsom vaselin, paraffin och petroleum, som  finns i de flesta hudvårdsprodukter. Dessa torkar dock ut läpparna, och  tillför inga vitaminer. Vegetabilisk olja är dyrare, men vårdar och skyddar läpparna. Det kan ta någon månad att komma ur beroendet av mineralolja; hur länge och hur mycket man har använt det avgör hur lång avvänjningstiden blir.

Eftersom bivaxet i våra Lip Care är renat från pollen, passar produkterna även pollenallergiker.

Produkten är naturligt självkonserverande.

 Användning

 Har du använt cerat med  mineralolja tidigare? Börja då med att massera läpparna med AHA &  Jojoba Peeling för att avlägsna hudflagor. Använd lätta, cirkulära  rörelser. Applicera sedan Lip Care Vanilla.

Grunda med Lip Care före Lip Care Colour eller Lip Gloss.

Prova även Lip Care på torra och spruckna nagelband!