Ögonkräm Maria Åkerberg 30 ml

299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager på ingående.

Eye Cream är en ögoncreme med Nyponfröolja i kombination med Sheasmör,  kallpressad Jojobaolja, olika örtsalter och C-vitamin vilket gör att  fukthalten i huden höjs. Det resulterar i en slätare hud. Extrakt av  Hästkastanjens frukt ljusar upp mörka partier.

Nyponfröoljan i  Eye Cream tas av nyponrosens frön. Oljan innehåller A-vitamin som  hjälper huden att nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och  ärr blir mindre markerade.

Eye Cream kan användas som  ansiktscreme för den som inte tål eteriska oljor. Passar även för hals,  dekolletage och vid näsroten där huden också kan vara mycket tunn.

I  Eye Cream har vi uteslutit eteriska oljor, men även växtoljorna har en  doft. Beroende på skörd kan både doft och färg variera från en batch  till en annan.

Användning: Ta varsamt bort  ögonmakeup innan Eye Cream appliceras. Använd smink som är  vattenlösligt, rengöringen kan annars bli påfrestande för den känsliga  huden runt ögat.

Eye Cream fördelas från yttre ögonvrån, under  och runt hela ögat. Dra eller slit inte i huden och använd inte mer  ögoncreme än vad som absorberas direkt.

Använd Eye Cream på dagen och/eller natten ända från tonåren (när du börjar använda makeup).

Det är aldrig för tidigt att börja använda Eye Cream.