Tan in a tube (brun utan sol) Maria Åkerberg 100 ml

199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager på ingående.

Tan in a Tube är en lättare  brun-utan-solprodukt för ansikte och kropp. Den ger dig gradvist en  naturlig, mjukt solkysst ton. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars  användning. Vilken nyans man får beror på mängden pigment i huden.

Det  verksamma ämnet Dihydroxiacetone (DHA) är ett väl beprövat ämne som har  använts i brun-utan-solprodukter sedan 1950-talet. DHA är en sockerart  som reagerar med luftens syre och proteiner i hudens ytligaste skikt  (jämför med när du tar ett bett av ett äpple, låter det ligga och det  får en brun nyans). Färgen går alltså inte ner i huden som en solbränna,  utan ligger på ytan.

Produkten är naturligt självkonserverande.

 Användning

Innan du börjar använda Tan in a Tube, se till så att du har peelat huden ett par gånger de senaste dagarna.

Tänk  också på att torr hud absorberar mer. För att undvika mörka fläckar på  extra torra områden, såsom armbågar och knän, återfukta dem ordentligt  med Body Lotion innan du applicerar Tan in a Tube. Då får du en jämnare  färg.

Undvik hårfäste och ögonbryn. Undvik också att få skarpa  kanter genom att sudda och skapa mjuka övergångar mellan hudpartier med  och utan Tan in a Tube. Glöm inte att tvätta händerna efter applicering!

Det  kan dröja upp till åtta timmar innan full effekt uppnås. Färgen blir  naturlig och du behöver upprepa appliceringen flera dagar i rad för att  få en brun ton. Färgen nöts bort efterhand. Smörj därför in dig på nytt  var tredje till femte dag för att bibehålla färgen.

Akta kläderna! Vänta med att klä på dig tills produkten har torkat in.

Tan in a Tube är en färskvara. Öppnad förpackning bör förbrukas inom sex månader.