Face oil Moonsun Balanserande ansiktsolja som ger huden fin lyster och en vårdande känsla.

I lager.

399 kr

Balanserande ansiktsolja som ger huden fin lyster och en vårdande känsla.

Face Oil från Moonsun  Organic of Sweden är en lyxig silkeslen olja med balanserande och utslätande effekter för ansikte, ögon, hals och dekolletage. För en hud i balans.
Den vårdande kombinationen av jojobaolja och havtorn gör huden slät och följsam samtidigt som den hjälper till att hålla huden i balans. Oavsett hudtyp eller tillstånd huden är i, är denna olja fenomenal på att anpassa sig efter vad huden behöver.
Face Oil är berikad med näringsrika betakaroten som ger huden ett  härligt gyllene och friskt uttryck. Oljan har en sagolik doft av  lindblom och neroli, eteriska oljor som inte bara doftar underbart utan även tillför fukt och verkar sammandragande på porer och kapillärer. Face Oil är ren omvårdnad för huden och ger huden en fantastisk glöd och sammetslen känsla.
-Lugnar och balanserar en stressad och irriterad hud
-Vårdar huden
-Gör huden slät och silkeslen
-Lystergivande

Genom att tillföra oljan i din hudvårdsrutin hjälper du huden till  bättre balans och att lättare klara av årstidsväxlingar. Eftersom oljan  inte innehåller vatten klarar den även riktigt kalla klimat.
Havtornsoljan - det nordiska superbäret är ett av naturens guldkorn.  Fullmatad med vitaminer som vitamin C, A och E samt vitamin B och K. Rik  på de essentiella fettsyrorna omega 3, 6, 7 och 9 samt karotenoider som  tillsammans ger en förnyande olja som har reparerande, balanserande och  mjukgörande egenskaper.
Jojobaolja - oljan som i sammansättning påminner om hudens egna fett -  sebum - är en riktig allt-i-allo olja. Den verkar talgreglerande på  huden, samt fuktgivande och reparerande. Oljan har också  antiinflammatoriska, lugnande och balanserande egenskaper.
Betakarotenextrakt - antioxidant med härlig orange färg som är  välgörande för trött och torr hud. Skyddar huden mot fria radikaler och  ger huden en vacker pigg ton.
För alla hudtyper. Balanserande på en irriterad hud, talgreglerande på  en fet hud, återfuktande på en torr hud och utslätande på en mogen hud.  Face Oil är den optimala adaptogena hudvårdsprodukten som anpassar sig  efter din huds tillstånd.
Face Oil appliceras på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage efter refreshing Face Mist morgon och/eller kväll.
Kommer i en förpackning av återvunnet glas, som kan återvinnas igen.
100% naturlig, 100% vegansk.

En produkt med många användningsområden
Ögonolja - Ökar mikrocirkulationen och passar de med mörka ringar under  ögonen. Passar även dem som har känslig hud kring ögonen.
Hårolja - Vårdande hårtoppsolja. Perfekt till skandinaviska frissiga toppar.
Lugnande och fuktgivande ansiktsmask - blanda lika delar Vitamin C Serum och Face Oil.